Oldalak

2013. április 16., kedd

5+1 ajándékötlet anyák napjára

A múltkor már írtam saját készítésű ajándékötleteket e jeles napra. Ha valaki nem szeretne saját készítésű ajándékot, ám a megszokott virág(csokor) helyett vagy mellett valami egyedi, különleges meglepetést szeretne édesanyjának, nagymamájának, annak íme 5+1 ötlet:


1. Élmény
Ebbe nagyon sok minden belefér: színházjegy, mozijegy, koncertjegy, szépségápolás (ez lehet manikűr, pedikűr, masszázs, kozmetikai kezelés, stb.) érdemes a különböző kupon oldalakat is végigböngészni kedvező ajánlatokért. De elvihetjük anyukánkat, nagymamánkat egy kellemes ebédre, vacsorára. Ha pedig nehéz a választás, bízzuk rá a döntést, és vásároljunk élménykártyát (pl. itt)! :)

2. Ékszer
Mostanában ha ékszerre gondolok, akkor rögtön Panyi Zsuzsi neve ugrik be. Nagyon tetszenek az alkotásai. :) De a Meskán is rengeteg gyönyörűséget találhatunk.

3. Könyv, CD, DVD
Egy jó könyv, esetleg hangoskönyv, kedvenc előadó CD-je, kedvenc film DVD-n mindig remek ajándék.

4. Kiegészítők: táska, kendő, öv
Nagyon szép, egyedi, különleges kiegészítőkre tehetünk szert akár táska, akár kendő vagy sál formájában, és Panyi Zsuzsi kollekciójában már övet is találhatunk. (Az itt ajánlott Optimista táskáról korábban már írtam.:) Én nagyon szeretem, és a kínálat nemrég tovább bővült.)

5. Édesség, kávé, tea
Itt is törekedhetünk a különleges, esetleg egyedi termékekre. Akár mi magunk megtervezhetjük az ajándékozni kívánt csokoládét, vásárolhatunk teát egyedi felirattal.

5 + 1 Ültetni való virág
Ha ragaszkodunk a virághoz, mégis szeretnénk tartós és különleges meglepetést, adhatunk kaspóval, cseréppel egybecsomagolt virághagymát vagy virágmagot, amit az ajándékozottnak kell elültetni.

Kellemes vásárlást! :)

Képek az ajánlott oldalakról, illetve a www.freedigitalphotos.net-ről.

Nincsenek megjegyzések: